Cada cop és més habitual l’opció de celebrar la festa de Cap d’any en cases privades i/o llogar espais o locals per fer-se la festa a mida de cadascú.

La por a agafar vehicles en una nit tan assenyalada, els preus de les discoteques en aquestes dates i, per què no, les ganes de passar-s’ho bé amb qui un vol sense necessitat de sortir «de festa» a llocs plens de gent o en els que la música i l’ambient no és del nostre gust, ha fet que any rere any molta més gent s’apunti a «muntar-se» la festa a casa.

És en aquest moment que comptar amb el suport de professionals de l’espectacle esdevé una elecció clau per assegurar l’èxit de la festa, tant pel que fa a l’elecció de l’equipament de so i la il·luminació com pel que fa a en l’assessorament d’especialistes en l’organització de celebracions i esdeveniments.

És per aquest motiu que Rocktail s’ha esforçat darrerament en la implementació de nous sistemes d’entreteniment per a particulars com karaokes, efectes visuals espectaculars i equips de so compactes de la millor qualitat.

Si ets dels que per Cap d’any et muntaràs la festa a casa amb els teus no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, disposem de tot tipus d’equipament de so, il·luminació i vídeo, podem oferir-te packs d’equips amb servei de transport, muntatge i instal·lació per a què la celebració sigui tot un èxit, sense que t’hagis de preocupar de res i sempre adaptant el pressupost a les vostres necessitats.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres

Comparte este artículo en: