Rocktail posa a disposició dels seus clients una àmplia gamma d´equips en lloguer, tant de so i microfonia com d’il·luminació espectacular i equipaments per a DJ’S, que s’adapten a tota mena de necessitats: des de petits equips per una festa privada a conferències, sistemes de megafonia, sonorització d’ esdeveniments, concerts o fins i tot colles de carnestoltes o esdeveniments de carrer.

Aquests equips es poden llogar amb o sense posta en marxa, i amb o sense tècnic(s). Dispossem dels suficients recursos, tant humans com tècnics per donar suport a tot típus de necessitats, així com d’un ampli catal·leg d’equips i packs per donar tota la cobertura necessaria.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, demaneu la informació que necessiteu, estem per aconsellar i donar suport a les vostres necessitats, valorarem quin material us cal i que es mes adient per al vostre event i ajustarem el pressupost adaptant-nos en tot moment.

PACKS ECONÒMICS PER FESTES I CELEBRACIONS


Sonorització Festivalet Posta de Sol a Roses Costa Brava
Sonorització Festivalet Posta de Sol a Roses Costa Brava

LLOGUER D’EQUIPS DE SO

Disposem d’equipament de so de les marques més capdavanteres del mercat amb una amplia gamma d´equips de so i microfonia per a festes privades, conferències, megafonia, sonorització d’ esdeveniments, concerts, colles de carnestoltes, espectacles a l’aire lliure etc…

 

 

 

 

 


Il·luminació Concert Macaco a Figueres
Il·luminació Concert Macaco a Figueres

LLOGUER D’EQUIPS D’IL·LUMINACIÓ I EFECTES

Lloguer d’equips d’il·luminació i efectes especials per a festes, esdeveniments puntuals, il·luminació decorativa, espectacles, concerts, presentacions, fires, congressos, teatre etc…

 

 

 


Projecció d'efectes decoratius Esglesia Castelló d'Empuries Festival Terra de Trobadors

Projecció d’efectes decoratius Esglesia Castelló d’Empuries Festival Terra de Trobadors

LLOGUER D’EQUIPS DE VIDEO I MULTIMÈDIA

Lloguer d’equips multimèdia (per exemple, vídeo / projectors de dades, DVD / TV combos, retroprojectors), per a projeccions tant d’interior com a l’aire lliure, presentacions, fires, exposicions, congressos, auditoris etc…

 

 

 

 


Equipament professional Dj per al Mediterranea Electronic Festival
Equipament professional Dj per al Mediterranea Electronic Festival

LLOGUER D’EQUIPAMENT PER A DJ’S

Tenim en el nostre catàleg els components més avançats per proporcionar-vos la tecnologia més capdavantera. Des d’equips amateurs per la vostra petita festa fins als models més professionals al vostre abast.

 

 

 


Lloguer d'estructures per als concerts de Barraques de Figueres
Lloguer d’estructures per als concerts de Barraques de Figueres

LLOGUER D’ESTRUCTURES, CABLES I COMPLEMENTS

Disposem de tots els complements necessaris per a completar el vostre event. El nostre catàleg inclou des de Carpes gegants i mobiliari fins al mes petit peró necessari connector d’audio o cable DMX.

 

 

 

 


PACKS ECONÒMICS PER FESTES I CELEBRACIONS

CONTACTEU AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ

Nom *
Email *
Telèfon
Assumpte*
Missatge*
Comparte este artículo en: