INSTAL·LEM EQUIPS DE SO, IL·LUMINACIÓ i VÍDEO

Si voleu sonoritzar i/o equipar d’il.luminació espectacular el vostre local farem un estudi del mateix, us aconsellarem amb professionalitat i us entregarem un pressupost detallat (amb informació sobre les característiques del material i adreces de la web del fabricant) sense cap compromís.

En grans projectes (macro-discoteques, teatres, palaus de congressos, etc), comptem si cal, amb la col·laboració tècnica dels fabricants per realitzar estudis d’acústica i il.luminació.

Doneu una nova estètica al vostre negoci sense grans reformes. També ens encarreguem de la instal.lació dels equips a la vostra discoteca, pub, hotel, restaurant, botiga o altres.

Sistemes de so professionals d’una gran varietat d’aplicacions. Ja sigui que necessiti sistemes de reforç de so per instal · lacions portàtils o fixes, tenim el sistema de so per adaptar-se a les seves necessitats, així com el seu pressupost.

Els nostres sistemes de so inclouen altaveus d’arranjament lineal per a sales petites, mitjanes i grans, altaveus compactes portàtils per a petits altaveus per cobrir gran multitud, i omnidireccionals per un so d’alta qualitat amb una àmplia cobertura.

La línia de productes inclou altaveus autoamplificats, altaveus passius, subwoofers, amplificadors i processadors digitals.

Comparte este artículo en: